Kuka?

Olen Nina, 30-vuotias ryhmäliikunnanohjaaja, valmentaja, saliyrittäjä ja perustaja yrityksessä Voimala Vaajakoski. Olen myös avopuoliso ja 8-vuotiaan saksanpaimenkoiran ”äiti”. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 2012 lähtien.

Tällä hetkellä minut tunnetaan parhaiten yrittäjänä. Perustin oman ryhmäliikunta/voimaharjoittelusalin Voimala Vaajakosken v. 2016 kun eteeni aukesi tälle täydellinen tilaisuus. Minulla on ollut teinivuosista lähtien tavoite olla huippu ryhmäliikunnanohjaaja ja sillä tiellä olen edelleen.

Laskin että olen ohjannut n. 3000 ryhmäliikuntatuntia verrattaen lyhyen ohajusurani aikana. Kun on kyse liikunnanohjaamisesta, mielestäni siinä ei ole koskaan valmis!

Ohjaajana ja valmentajana olen monipuolinen ja se kuvaa myös ihannettani hyväkuntoisesta ihmisestä. Vahva, kestävä, hyvän liikkuvuuden omaava, ketterä ja ennenkaikkea terve. Tämä ihanne on myös salini Voimala Vaajakosken harjoittelun kulmakivi. Voimalan treeneistä tulen kirjoittamaan useasti blogin puolelle tulevaisuudessa.

Repertuaariini kuuluu monipuolisesti liikunnanohjaus yhdestä henkilöstä suuriin ryhmiin. Omat vahvuuteni on ehdottomasti menevät ryhmäliikuntatunnit, joissa hiki virtaa! Olen lisäksi elementissäni kun tehdään isoja moninivelliikkeitä kuten kyykkyjä, leuanvetoja, maastavetoja ja penkki+pystypunnerruksia. Rauhalliset kehonhuoltotunnit tuovat ihanaa vastapainoa menevälle treenille ja arjelle, joten joudun vielä mainitsemaan että myös nämä kuuluvat suosikkeihini. 

Intohimoni on liikuttaa asiakkaita porukalla ja luoda rento mutta tekevä ilmapiiri treeneihin. Minun tunneista lisää täällä.

Pidän erityisesti siitä että voin antaa asiakkailleni sen hetken viikkoon kun ei tarvitse miettiä arjen huolia ja kiireitä. Rakastan lisäksi viedä asiakkaita eteenpäin, kohti omaa elämänsä parasta kuntoa.


Koen, että ohjatessa olen elementissäni ja se antaa minulle valtavasti voimaa, intoa ja energiaa. Tätä samaa haluan ohjatessani välittää myös asiakkaisiin.

Asiakkaitten suusta 

Nina on tsemppaava! 

Ihanan energinen, innostava, opastava ja aina iloinen. 

Kannustava, aito, ammattitaitoinen ja erityistarpeet huomioonottava.

Helposti lähestyttävä!

Kannustavan vaativa. Kannustat meitä treenaajia ylittämään ns. mukavuusalueet ja siitähän se voimaannuttava fiilis sitten syntyykin! 

Iloinen, tsemppaava ja ammattitaitoinen.


Kannustava mutta samalla vaativa! Annat hyvin palautetta, joka tietenkin motivoi tekemään lisää👊 Kaikin tavoin täys kymppi ohjaajana 😘


Oma treenaaminen nyt

Itse treenaan ryhmäliikuntatuntien lisäksi voimaa, paljon isoja perusliikkeitä kuten kyykkyjä, punnerruksia ja leuanvetoja. Treenaan lähestulkoon aina koko kropan kerrallaan. Treenien jakamisesta ja jaksottamisesta tulen kirjoittelemaan blogin puolelle useaan otteeseen. 

Juuri nyt treenitavoitteeni on harjoitella monipuolisesti, kasvattaa voimaa&lihasmassaa sekä harjoitella ohjaustyötäni tukevasti. Haen omista treeneistäni motivaatiota ohjaamiini tunteihin. Testaan ja harjoittelen liikkeitä sekä kehitän uusia liikevariaatioita.

Kurkkaa myös treenaamaan kanssani osio.

Etukyykky kuuluu ehdottomasti minun kyykkylemppareihin! Myös tämän liikkeen opettaminen on hyvin antoisaa.

Minun taustani

Olen ollut lapsesta saakka hyvin liikunnallinen ja koulussa siitä todistuksessa komeilikin parhaat mahdolliset arvosanat. Jääkiekko, salibandy ja pesäpallo kuului ehdottomiin bravuureihini. Teinivuosina aloin käymään äitin mukana ryhmäliikuntatunneilla, joiden vetäjästä tuli minulle suuri esikuva tähän lajiin. Mielestäni jokainen meistä tarvitsee näitä: idoleita, esikuvia, motivoivia ihmisiä/persoonia. 

Minulta on leikattu välilevyn pullistuma alaselästä vuonna 2014. Selkäni oli tuota ennen oireillut jo tovin, mutta välilevy pullistui lopullisesti väärin tehdyn, hallitsemattoman kyykyn seurauksena.  Olen kiitollinen tästä karmeasta ajanjaksosta, se opetti minulle paljon elämästä, terveydestä ja siitä miten ensiarvoisen tärkeää on osata tehdä liikkeet oikein. Tämä kokemus näkyy vahvasti myös minun omissa ja Voimalan arvoissa. Oikein tehdyt liikeradat ovat kaiken harjoittelun perusta! Hyvä lihaskunto ja voimatasot ovat avainasemassa ehkäisemään loukkaantumisia ja sellaisen sattuessa edistämään kuntoutusta. 

Turvallisilla ja oikein tehdyilla liikeradoilla saadaan todelliset tulokset aikaan!

Sydäntäni on erityisesti lämmittänyt asiakkaan kommentti kysymykseen: Mikä Voimalassa on parasta? ”Hyvät alkulämpät → ei yhtään vammaa, tsemppaus → saa ylittämään itsensä”.  Tätä minun kanssa treenaaminen on. 

Miksi Nipsufit – sivut? 

Sivut on perustettu siksi että koen että minulla on paljon asiaa ja sitä kautta toivottavasti myös annettavaa. Tämä sivusto on perustettu, jotta pystyisin palvelemaan asiakkaitani entistäkin paremmin. Haluan kirjoittaa liikuntaan liittyvistä asioista jotka kiinnostavat asiakkaitamme ja ovat ajankohtaisia ja tärkeitä. 

Liikunnan lisäksi minua kiinnostaa kauneus, yrittäjyys, ihmiset, sisutaminen, rauha ja koirankoulutus.

Yhteenveto

Vahvuuteni ohjaajana:

 • Isot ryhmät
 • Asiakkaan kohtaaminen, rennon tunnelman luominen
 • Tehokkaat syketreenit 
 • Liiketekniikat 
 • Lihasaktivaatio joista eritysmainintana pakara & selkä 

Vahvuuteni yrittäjänä:

 • Kova työmoraali, halu kehittyä ja menestyä
 • Idearikkaus, uuden luominen 
 • Myynti & markkinointi + visuaalinen toteuttaminen 
 • Hyvän tiimin kokoaminen

Vahvuuteni ihmisenä: 

 • Hetkessä eläminen 
 • Luovuus
 • Ihmisten kohtaaminen 
 • Aitous 
 • Rehellisyys, en pysty peittelemään hyvää enkä huonoa

Koulutus: 

 • Yrittäjän ammattitutkinto, 10kk
 • Liikunnan ammattitutkinto, 1,5 vuotta  
 • Voimaharjoitteluohjaaja & Voimavalmentaja (Spartan Gear)
 • Painonnosto-ohjaajakoulutus PNOK 1 (Painonnostoliitto)
 • Hyvinvointianalyysin asiantuntija, First Beat
 • Kahvakuulaohjaaja (Funky Fit)
 • Ryhmäliikunnanohjaaja (Suomen Voimisteluliitto)
 • Merkonomi, YO, erikoistuminen myynti & markkinointi 

Kiitos kun luit tämän ja lämpimästi tervetuloa viihtymään sivuilleni!