Kuka?

Moikka kiva kun luet tätä, tässäpä hieman minusta


Olen Nina, äiti (12/2020), puoliso sekä saliyrittäjä. Olen myös turvallista ja kehittävää liikuntaa rakastava voimavalmentaja, ryhmäliikunnanohjaaja, hyvinvointivalmentaja. Kotoa meiltä löytyy myös 06/2011 syntynyt saksanpaimenkoira Tena.

Minä + mieheni Markus ja vauvajulkistus

Perustin oman ryhmäliikunta/voimaharjoittelusalin v. 2016 kun eteeni aukesi tälle nopeasti täydellinen tilaisuus. Päätös salin perustamisesta ja ovien avaamiseen tapahtui muutamissa kuukausissa. Lähtisinkö nyt samaan? Tuskinpa, sen verran kovaa hommaa tämä! Ikinä en kuitenkaan vaihtaisi päivääkään pois. Ehkä voin joskus myös kouluttaa ja auttaa muita uraansa yrittäjänä aloittavia.

Minulla on ollut teinivuosista lähtien tavoite olla huippu ryhmäliikunnanohjaaja ja sillä tiellä olen edelleen.

Uusin intohimoni on yrittäjyys, ja tarkemmin sanoen todella opiskella sitä kuinka tuotteet ja palvelut muotoillaan siten että ne oikeasti täyttävät ja kohtaavat asiakkaan tarpeen. Kannattavuus, asiakaspolku, koko brändin rakentaminen sekä etenkin myynti ja markkinointi saa sormeni syyhyämään, voin jutella näistä milloin vaan ja loputtomasti!

Laskin että olen ohjannut yli 5000 ryhmäliikuntatuntia verrattaen lyhyen ohajusurani aikana. Aloitin ohjaustyöt vuonna 2012. Kun on kyse liikunnanohjaamisesta, mielestäni siinä ei ole koskaan valmis!

Ohjaajana ja valmentajana olen monipuolinen ja se kuvaa myös ihannettani hyväkuntoisesta ihmisestä. Vahva, kestävä, hyvän liikkuvuuden omaava, ketterä ja ennenkaikkea terve. Tämä ihanne on myös salini Voimala Vaajakosken harjoittelun kulmakivi.

Haluan opettaa ja kannustaa esimerkilläni ja opeillani ihmisille järkevää ja tasapainoista elämää ja kannustaa liikkumaan ja pitämään huolta itsestään.

Tasapainoilen nyt tämän lauseen kanssa äitiyden, yrittäjyyden ja arjen pyörteissä

Repertuaariini kuuluu monipuolisesti liikunnanohjaus yhdestä henkilöstä suuriin ryhmiin. Omat vahvuuteni on ehdottomasti menevät ryhmäliikuntatunnit, joissa hiki virtaa! Olen lisäksi elementissäni kun tehdään isoja moninivelliikkeitä kuten kyykkyjä, leuanvetoja, maastavetoja ja penkki+pystypunnerruksia. Rauhalliset kehonhuoltotunnit tuovat ihanaa vastapainoa menevälle treenille ja arjelle.

Pidän erityisesti siitä että voin antaa asiakkailleni sen hetken viikkoon kun ei tarvitse miettiä arjen huolia ja kiireitä. Rakastan lisäksi viedä asiakkaita eteenpäin, kohti omaa elämänsä parasta kuntoa.

Koen, että ohjatessa olen elementissäni ja se antaa minulle valtavasti voimaa, intoa ja energiaa. Tätä samaa haluan ohjatessani välittää myös asiakkaisiin.

Asiakkaitten suusta 

Nina on tsemppaava! 

Ihanan energinen, innostava, opastava ja aina iloinen. 

Kannustava, aito, ammattitaitoinen ja erityistarpeet huomioonottava.

Helposti lähestyttävä!

Kannustavan vaativa. Kannustat meitä treenaajia ylittämään ns. mukavuusalueet ja siitähän se voimaannuttava fiilis sitten syntyykin! 

Iloinen, tsemppaava ja ammattitaitoinen.

Kannustava mutta samalla vaativa! Annat hyvin palautetta, joka tietenkin motivoi tekemään lisää👊 Kaikin tavoin täys kymppi ohjaajana 😘


Oma treenaaminen nyt

Tällä hetkellä vauva-arjen katkonaiset unet sekä synnytyksestä palautuminen vaikuttavat vielä harjoitteluuni. Pyrin raskausaika vaikuttaa treeneihini hieman. Pyrin ylläpitämään kuntotasoni rakausajan.

Normaalisti treenaan ryhmäliikuntatuntien lisäksi voimaa, paljon isoja perusliikkeitä kuten kyykkyjä, punnerruksia ja leuanvetoja. Treenaan lähestulkoon aina koko kropan kerrallaan. Harrastan lisäksi CrossFitia.

Etukyykky kuuluu ehdottomasti minun kyykkylemppareihin! Myös tämän liikkeen opettaminen on hyvin antoisaa.

Minun taustani

Olen ollut lapsesta saakka hyvin liikunnallinen ja koulussa siitä todistuksessa komeilikin parhaat mahdolliset arvosanat. Jääkiekko, salibandy ja pesäpallo kuului ehdottomiin bravuureihini. Teinivuosina aloin käymään äitin mukana ryhmäliikuntatunneilla, joiden vetäjästä tuli minulle suuri esikuva tähän lajiin. Mielestäni jokainen meistä tarvitsee näitä: idoleita, esikuvia, motivoivia ihmisiä/persoonia läpi elämän.

Selkäleikkaus olikin parasta oppia

Minulta on leikattu välilevyn pullistuma alaselästä vuonna 2014. Selkäni oli tuota ennen oireillut jo tovin, mutta välilevy pullistui lopullisesti väärin tehdyn, hallitsemattoman kyykyn seurauksena.  Olen kiitollinen tästä karmeasta ajanjaksosta, se opetti minulle paljon elämästä, terveydestä ja siitä miten ensiarvoisen tärkeää on osata tehdä liikkeet oikein. Tämä kokemus näkyy vahvasti myös minun omissa ja salini arvoissa.

Oikein tehdyt liikeradat ovat kaiken harjoittelun perusta! Hyvä lihaskunto ja voimatasot ovat avainasemassa ehkäisemään loukkaantumisia ja sellaisen sattuessa edistämään kuntoutusta. 

Turvallisilla ja oikein tehdyilla liikeradoilla saadaan todelliset tulokset aikaan!

Sydäntäni on erityisesti lämmittänyt asiakkaan kommentti kysymykseen: Mikä Voimalassa on parasta? ”Hyvät alkulämpät → ei yhtään vammaa, tsemppaus → saa ylittämään itsensä”.  Tätä minun kanssa treenaaminen on. 

Miksi Nipsufit – sivut? 

Vaikka tapaan ja ohjaan viikottain jopa satoja ihmisiä, koen että liikunnnan ja hyvinvoinnin viidakossa ristiriitaista tietoa ja vaikuttamista tulee niin paljon että on jo ammatillisesti väärin olla kertomatta omaa toimintaansa avoimesti auki.

Koska ohjaan pääosin treeniryhmiä, vaikuttaminen ja asioista keskustelu jää tuntien aikatauluissa minimiin mikä ei enää nykyään palvele omaa ajatusmaailmaani.

Toivottavasti sivujeni myötä saat kullanarvoisia vinkkejä sinun liikuntaharrastukseen ja hyvinvointisi parantamiseen.

Liikunnan lisäksi minua kiinnostaa kauneus, yrittäjyys, ihmiset, sisutaminen, rauha ja koirankoulutus.

Yhteenveto

Vahvuuteni ohjaajana:

 • Isot ryhmät
 • Asiakkaan kohtaaminen, rennon tunnelman luominen
 • Tehokkaat syketreenit 
 • Voimaharjoittelu
 • Liiketekniikat 
 • Lihasaktivaation löytäminen joista eritysmainintana keskivartalo, pakara, selkä 

Vahvuuteni yrittäjänä:

 • Kova työmoraali, halu kehittyä ja menestyä
 • Idearikkaus, uuden luominen 
 • Myynti & markkinointi + visuaalinen toteuttaminen 
 • Hyvän tiimin kokoaminen

Vahvuuteni ihmisenä: 

 • Hetkessä eläminen 
 • Luovuus
 • Ihmisten kohtaaminen 
 • Aitous 
 • Rehellisyys, en pysty peittelemään hyvää enkä huonoa

Koulutus: 

 • Yrittäjän ammattitutkinto
 • Liikunnan ammattitutkinto
 • Voimavalmentaja (Spartan Academy)
 • Painonnosto-ohjaaja PNOK 1 (Painonnostoliitto)
 • Hyvinvointianalyysin asiantuntija, First Beat
 • Voimaharjoitteluohjaaja (Spartan Academy)
 • Kahvakuulaohjaaja (Funky Fit)
 • Ryhmäliikunnanohjaaja (Suomen Voimisteluliitto)
 • YO Merkonomi, erikoistuminen myynti & markkinointi 

Lisäksi olen osallistunut useille liikuntaan ja yrittäjyyteen liittyville kursseille, joista mainintana viimeisimmät voimaharjoittelu kuntoutuksen työvälineenä, kaikki kyykystä seminaari, sekä Business Accelerator valmennus.

Kiitos kun luit tämän ja lämpimästi tervetuloa viihtymään sivuilleni!