ILMAINEN Voimala BASIC treeni

Kutsun sinut mukaan treenaamaan minun johdolla! Pidän ilmaisen Voimala BASIC treenin Voimalalla sunnuntaina 26.5.2019 klo. 16-16:55. Osoite: Tikkutehtaantie 2D, 40800 Vaajakoski. Ilmoittaudu tunnille mukaan täältä.

Voimala BASIC on salini Voimalan perus ryhmäliikuntatunti, jossa treenataan huolellisen alkulämmittelyn jälkeen voimaa ja lihaskuntoa koko kroppaan. Sykettä nostavia harjoituksia tehdään lihaskuntoliikkeiden lomassa. Treeni tehdään aina aikaa/toistoja vastaan, ja näin jokainen osallistuja saa treenistä juuri itselleen sopivan.

Meillä Voimalalla ei treenata musiikin tahdissa, vaan keskitymme liikeradan oikeanlaiseen suoritustekniikkaan, tuntumaan ja omaan suoritukseen. Kaveria saa kannustaa myös!

Tunti sopii jokaiselle lähtötasosta riippumatta. Jokainen treenaa tunnilla oman kuntonsa mukaan.

Tunti toteutetaan paikka- ja kiertoharjoitteluna. Välineinä käytetään monipuolisesti omaa kehonpainoa, kahvakuulia, tankoja, palloja, renkaita.. Tämä tunti sopii aloittelijalle, mutta myös kokeneelle treenaajalle.

Tunnin sisältö

 1. ALKULÄMMITTELY, joka valmistaa sinut tulevaan treeniin. Tunneillani harjoitetaan salakavalasti liikkeiden lomassa AINA myös liikkuvuutta koska se on perusedellytys terveeseen toimivaan kehoon ja tuloksekkaaseen harjoitteluun.
 2. TREENI
 3. LOPPUJÄÄHDYTTELY

TREENI:

 • sivuaskel + hauiskääntö
 • vauhtipunnerrus
 • luistelukyykky/loikat
 • kulmasoutu
 • punnerrus + superman
 • hip thrust
 • matala askellus korokkeelle
 • pulldown

Liikkeet tehdään liikepareina, 40 sek/liike. Yhtä liikeparia toistetaan 3 kierrosta ennen seuraavalle siirtymistä.

Mikäli et pääse osallistumaan tunnille sunnuntaina 26.5. niin kannattaa tilata sivun alalaidasta minun uutiskirjeeni, niin ilmoittelen siellä uusista ilmaistreeneistä 🙂

Iloa ja treeni-intoa viikonloppuusi,

-nina